Bronze VIP level - Actuele artikelen over p2p crowdfunding - p2pfinance

passief inkomen vanuit rente
Ga naar de inhoud

Bronze VIP level

p2pfinance
Gepubliceerd door in Systeem ·
Tags: bronzelevelinvesteringinleg
Ik heb bij Neo Finance het Bronze VIP level bereikt. Daar hoef je niets anders voor te doen dan meer dan 5.000 euro te investeren in leningen. (Niet alleen overmaken, maar de leningen moeten ook echt verstrekt zijn.)
Wat schiet je dan op met de status van Bronze level?
Het verschil is dat je bij leningen waarop niet meer afbetaald wordt een iets betere aanbodprijs krijgt als je die lening wilt verkopen. Iets wat me gelukkig nog niet overkomen is.
Neo Finance wil daarmee deelnemers aanmoedingen om die slechte leningen af te stoten, zodat ze die volledig aan het incassobureau kunnen overdragen. Dat zal ongetwijfeld voor hen de nodige administratieve kosten schelen.
Verder krijg ik nu nog iets meer gegevens over de leningnemers. Daarmee kan ik nog verder verfijnen aan wie ik al dan niet leningen wil verstrekken. Echt veel heeft het niet om het lijf, maar het is een aardig idee dat ze grotere klanten belonen voor het vertrouwen.
Persoonlijk denk ik niet dat ik iets ga veranderen aan mijn automatische instellingen.
Zodra ik ooit 15.000 euro in leningen ingezet heb, krijg ik de Silver VIP status. Die geeft nog ook weer enkele extra privileges. Ik moet nu dus 10.000 euro inzetten om zo ver te komen. In mijn geval 400 leningen. Dat gaat dus nog in ieder geval een maand of vier duren, als ik ondertussen genoeg geld op de rekening blijf storten.
Ik probeer nu steeds de te verstrekken leningen zo voor te blijven dat er niet te veel ongebruikt geld op de Neo Finance rekening staat. Aan de andere kant wil ik wel graag blijvend nieuwe leningen kunnen verstrekken.Terug naar de inhoud