Bronze VIP level - Actuele artikelen over p2p crowdfunding - p2pfinance

Een degelijk
en veilig
rendement
een degelijk en veilig rendement
Een degelijk
en veilig
rendement
Ga naar de inhoud

Bronze VIP level

p2pfinance
Gepubliceerd door in Overig ·
Tags: bronzelevelinvesteringinleg
Ik heb bij Neo Finance het Bronze VIP level bereikt. Daar hoef je niets anders voor te doen dan meer dan 5.000 euro te investeren in leningen. (Niet alleen overmaken, maar de leningen moeten ook echt verstrekt zijn.)
Wat schiet je dan op met de status van Bronze level?
Het verschil is dat je bij leningen waarop niet meer afbetaald wordt een iets betere aanbodprijs krijgt als je die lening wilt verkopen. Iets wat me gelukkig nog niet overkomen is.
Neo Finance wil daarmee deelnemers aanmoedingen om die slechte leningen af te stoten, zodat ze die volledig aan het incassobureau kunnen overdragen. Dat zal ongetwijfeld voor hen de nodige administratieve kosten schelen.
Voorheen kreeg je ook nog iets meer gegevens over de leningnemers. Daarmee kon je dan nog verder verfijnen aan wie je al dan niet leningen wilde verstrekken. Echt veel heeft had het niet om het lijf, maar het was een aardig idee dat ze grotere klanten beloonden voor het vertrouwen.
Halverwege 2020 is hier een einde aan gekomen. Iedereen krijgt dezelfde gegevens.
Persoonlijk denk ik niet dat ik iets ga veranderen aan mijn automatische instellingen.
Zodra ik ooit 15.000 euro in leningen ingezet heb, krijg ik de Silver VIP status. Die gaf voorheen nog ook weer enkele extra privileges. Ook dat is verleden tijd.
Ik moet nu dus 10.000 euro inzetten om zo ver te komen. In mijn geval 400 leningen. Dat gaat dus nog in ieder geval een maand of vier duren, als ik ondertussen genoeg geld op de rekening blijf storten.
Ik probeer nu steeds de te verstrekken leningen zo voor te blijven dat er niet te veel ongebruikt geld op de Neo Finance rekening staat. Aan de andere kant wil ik wel graag blijvend nieuwe leningen kunnen verstrekken.Terug naar de inhoud