Het bod van Neo Finance - Actuele artikelen over p2p crowdfunding - p2pfinance

passief inkomen vanuit rente
Ga naar de inhoud

Het bod van Neo Finance

p2pfinance
Gepubliceerd door in Slechte leningen ·
Tags: bodleningwanbetaling
Voor ik dit artikel schrijf moet ik er wel bij schrijven dat het mij nog niet overkomen is. Ik heb er dus nog geen persoonlijke ervaring mee. Ik heb tot op heden steeds mijn slechtlopende leningen via de Secundaite Markt verkocht voor het bod aan bod kwam.
Het is van belang je te realiseren dat het bod van Neo Finance 10% hoger is als je als geld uitlener op dat moment de Bronze status of hoger hebt. (5.000 euro in lopende leningen)

Als een lener de verplichtingen niet langer nakomt, dan zal Neo Finance ergens tussen de 60e en 120e dag na de te late betaling een bod op de lening doen.
In de eerste drie dagen kan je dan tussen de 50% en 70% van de lening terugkrijgen. In de dagen daarna wordt het bod snel lager, tot het na 30 dagen definitief ingetrokken wordt.
De hoogte van het bod is geen toeval, het is op de site vastgelegd. U treft het staatje op deze pagina aan: https://www.neofinance.com/en/page/3/pricing
Overingens bestaat het staatje uit twee delen. Het linke gedeelte is voor alle investeerders die minder dan 5.000 euro in leningen hebben uitgezet. Het rechter staatje is voor iedereen die meer dan 5.000 euro in leningen uit heeft staan.


Terug naar de inhoud