Hogere rente - Actuele artikelen over p2p crowdfunding - p2pfinance

passief inkomen vanuit rente
Ga naar de inhoud

Hogere rente

p2pfinance
Gepubliceerd door in Systeem ·
Tags: rente
In het crowdfunding netwerk van Neo Finance lukt het niet altijd om alle leningen binnen de gestelde tijd helemaal gevuld te krijgen. Om de financiering extra te ondersteunen en toch nog op tijd te zijn, wordt dan voor de tijd verlopen is soms de rente iets onhoog gebracht.
De hoop en verwachting is dan dat de lening door de hogere rente wel gevuld gaat worden.
Hieronder even zo'n leving waar de rente van 17% naar 18% gebracht werd.

U ziet bij het woordje "Interest" het pijltje omhoog staan. Daar bleek de rente van 17% naar 18% gebracht te zijn. Nu is het zo dat iedereen die met AutoTrade meedoet en voor wie deze lening gekozen is (ligt aan je instellingen, voor mij was deze lening niet automatisch gekozen omdat de leenster in kwestie geen onderpand heeft, dan meedoet tegen 17%. Ik heb uiteindelijk met 25 euro (hier stond nog 20 euro) deze lening ook op ingetekend, maar vanwege het feit dat er geen onderpand was, heb ik het gedaan met verzekering.
Er is nog 2 dagen en 17 uur te gaan... U ziet, met verzekering blijft er netto maximaal 12,45% rendement over. Het voordeel is, mijn 25 euro en de verzekeringpremie komen 100% zeker terug. Ik hoop echter op gewoon de 12,45% rendement.


Terug naar de inhoud