Minimum lening bedrag aanpassen - Actuele artikelen over p2p crowdfunding - p2pfinance

passief inkomen vanuit rente
Ga naar de inhoud

Minimum lening bedrag aanpassen

p2pfinance
Gepubliceerd door in Auto Invest ·
Tags: minimumleenbedraginstellenstatus
Stel even, uw beschikbare geld voor automatisch handelen is bijna op en vanuit rente en aflossing komt er wat geld vrij. Het syteem zal nu alle financiƫle middelen boven de 10 euro inzetten in eventuele nieuwe leningen. Ook als u normaal gesproken met bijvoorbeeld 25 euro meedoet.
Ik zag bijvoorbeeld ook al een lening gaan voor 22,34 euro. Dat was immers het op dat moment beschikbare vermogen. Het werd volledig ingezet.

Het is mogelijk om het minimumbedrag ALTIJD op 25 euro of een ander bedrag boven de 10 euro in te stellen, maar dat is een instelling die alleen beschikbaar is voor deelnemers die de "Silver" VIP status bereikt hebben. Die deelnemers hebben meer dan 15.000 euro belegt vermogen in het systeem staan. Het is met een dergelijk groot bedrag ook logisch dat je dan gaat denken aan een minimumdeelname van altijd meer dan 10 euro.

Is het een ramp dat je een lening ingaat voor bijvoorbeeld 12 euro, terwijl je normaal gesproken altijd voor 25 euro meedoet? Neen, dat is het niet. Het is zelfs bijzonder effectief dat je geld zo snel mogelijk weer wordt ingezet in leningen. Weliswaar met een kleiner bedrag per lening, maar het levert dan wel direct weer rente op. Als men wacht staat je geld langer niets te doen.


Heeft u nog geen account, open dan hier uw account en maakt u tenminste 50 euro over en plaats de verwijzingscode "Beursbox". U krijgt dan 20 euro bonus op uw Neo Finance rekening overgemaakt.


Terug naar de inhoud