Neo Finance en inflatie - Actuele artikelen over p2p crowdfunding - p2pfinance

Een degelijk
en veilig
rendement
een degelijk en veilig rendement
Een degelijk
en veilig
rendement
Ga naar de inhoud

Neo Finance en inflatie

p2pfinance
Gepubliceerd door in Overig ·
Tags: inflatiegeldvertrekkerbeschermenneofinancetomlassing
Al sinds 2001 is de grote vrees dat door de geldcreatie er een enorme inflatie gaat ontstaan. Net zoals in Japan sinds 1989 is het zo dat de rest van de wereld juist GEEN uit de hand lopende inflatie heeft gezien na 2008.
Natuurlijk moeten we er in theorie wel rekening mee houden, maar de praktijk is dat het er nog altijd niet is. Niemand die weet hoe lang het zich nog op zich laat wachten.
Tot die tijd zijn hoog rente producten heel interessant.
Neo Finance bijvoorbeeld.
Bruto tot 23% per jaar hetgeen met slecht lopende leningen in ogenschouw genomen nog altijd netoo 13,5% of meer kan zijn.
Een heel interessante aanbieding. In iets meer dan 5 jaar je geld verdubbelen... Er zijn ergere dingen.
Maar... wat is de bescherming tegen een eventueel oplopende inflatie?
Immers, je zet je geld in en als dat geld minder waard wordt, dan verlies je eventueel zelfs geld!
De eerste bescherming is het feit dat de leningen op basis van annuïteiten worden uitgezet. een lening die 80 maanden duurt, is na 48 maanden al half afgelost.
De tweede bescherming is dat je zelf kan bepalen hoe lang je leningen wilt hebben. Wil je alleen redelijk kort lopende leningen uitzetten, dan kan je dat ingeven.
De derde bescherming is dat je bij herinvestering van gelden de nieuwe rente gaat krijgen. Een rente die is afgestemd op de nieuwe realiteit mét inflatie.
De vierde bescherming is het feit dat er een Secundaire Markt is. Weliswaar moet je misschien een stukje verlies slikken, maar je kan bestaande leningen verhandelen.
De vijfde bescherming is een bescherming die ik niet hard kan maken. Ik veronderstel dat deze er is... Dat is het feit dat banken de grootste spelers zijn in de consumentenleningen markt. Als banken het zwaar krijgen, dan worden ze geholpen. Er bestaat dus grote kans dat er bij problemen wetsaanpassingen komen die geldverstrekkers gaan beschermen. De kans bestaat dus dat we daar als geldverstrekkers op kunnen meeliften als het ooit zo ver komt.

---------
Heb je al een acoount geopend? Doe het nu hier!Terug naar de inhoud