Neo Finance rente - Actuele artikelen over p2p crowdfunding - p2pfinance

Een degelijk
en veilig
rendement
een degelijk en veilig rendement
Een degelijk
en veilig
rendement
Ga naar de inhoud

Neo Finance rente

p2pfinance
Gepubliceerd door in Systeem ·
Tags: renteautotradeneofinance
Niet iedereen krijgt bij Neo Finance dezelfde rente.
Dat heeft niets te maken met de VIP status, maar juist alles met jouw eigen Auto Trade instellingen.
Als je veel geld wilt inzetten, dan kan je akkoord gaan met een lagere rente. Als er dan vraag naar geld is en er is genoeg geld beschikbaar om de lening te vullen, dan zal de rente uitkomen op de laagste rente die je in je auto trade vraagt. In de auto trade geef je immers per groep (A+, A, B en C) aan wat je rente is die je bereid bent te accepteren.
Als er veel geld is voor gevraagde leningen, dan zullen de laagste rente geldverstrekkers als enige aan bod komen. Wil je dus meer beleggen, dan moet je rente omlaag.
Het wordt anders als er weinig geld beschikbaar is om uit te lenen. Dan kan je met een hogere rente als minimum OOK aan bod komen.
Stel even, je hebt een B lening auto trade staan, waarbij je tussen de 12 en 17% rente wilt ontvangen.
Is er veel geld voor leningen en mag je meedoen in de lening, dan krijg je 12%...
Maar is er weinig beschikbaar geld, dan krijgt iemand met een B autotrade met een rente tussen de 14 en 17% op dezelfde lening tenminste 14%.
Die persoon komt later en minder vaak aan de beurt, maar ALS hij/zij aan de beurt is, dan is de rente wel interessanter. Je moet dus goed afwegen wat of je wilt. Het zal deels liggen aan hoeveel geld je wilt inzetten.
Als dat minder dan 10 euro per dag is, dan zou ik inzetten op een hogere rente.
Wil je echt 75 euro of meer per dag in meerdere leningen inzetten, dan moet je haast wel akkoord gaan met iets minder rente.


Terug naar de inhoud