Persbericht Neo Finance - Actuele artikelen over p2p crowdfunding - p2pfinance

Een degelijk
en veilig
rendement
een degelijk en veilig rendement
Een degelijk
en veilig
rendement
Ga naar de inhoud

Persbericht Neo Finance

p2pfinance
Gepubliceerd door in Overig ·
Tags: neofinanceveranderingenaanpassingen
Inmiddels  zijn er ruim vijf maanden verstreken na de eerste lockdowns in Europa en vooralsnog lijken deze een beperkte invloed te hebben op het aflosgedrag van consumenten. De verwachte rendementen op het platform van NEO Finance zijn vrijwel onveranderd gebleven, vooral in de categorie A en B.

De afgelopen maanden is ondertussen hard gewerkt aan enkele nieuwe functies op het platform:
A+ leningen

De nieuwe categorie A+ biedt kansen voor de risicomijdende investeerder: het verwachte risico op wanbetaling is nog lager dan bij categorie A, terwijl de gemiddelde aangeboden rente dicht bij de 10% blijft.

Geld overboeken via intern betaalsysteem
Geld overboeken naar uw eigen, persoonlijke IBAN account is nu nog makkelijker voor Nederlandse klanten. Onder Account > Deposit vindt u een optie om geld direct over te boeken op een vergelijkbare wijze als met iDEAL. Het gebruikte systeem is ontwikkeld door NEO Finance op basis van een daarvoor verkregen vergunning van de centrale bank en is volkomen veilig.
Let op: de overschrijving naar uw account kan enige tijd duren (tot 24 uur), vergelijkbaar met een gewone overschrijving. Binnenkort zullen steeds meer Nederlandse banken echter 'instant payment' aanbieden.

Mochten er fouten optreden bij de betaling of indien u interesse heeft in gebruik van dit systeem voor een eigen webshop (tegen concurrerende tarieven!), dan kunt u contact opnemen via mark@neofinance.com.

Nieuw Invite your Friend programma

Recent is het Invite your Friend programma aangepast. Bestaande NEO Finance klanten kunnen via een persoonlijke link klanten aanbrengen en ontvangen dan 1% van het door hen geĆÆnvesteerde bedrag gedurende drie maanden.

De 20 euro welkomstbonus voor nieuwe klanten geldt alleen indien zij zich aanmelden met de referral code ML19 of Beursbox.


Terug naar de inhoud