Problemen op het account

Een degelijk
en veilig
rendement
een degelijk en veilig rendement
Een degelijk
en veilig
rendement
Ga naar de inhoud

Problemen op het account

p2pfinance
Gepubliceerd door Tom Lassing in Inschrijven · 6 februari 2020
Tags: accountvoorwaardenidentificeren
Ik werd gewezen op een startende Italiaanse NEO Finance klant die op Internet enorm van de toren aan het blazen was over hoe slecht het allemaal toch wel niet was.

Een bericht van hem die ik vond:

they have a really big problem, i have open an account limited i exceded the quota on this account and now i have to open a real account that i want not open... otherwise the company can not give my money back... i have to report this as a really big problem if i give you money you have to resend me money back no matter what,

In Het Nederlands vrij vertaald:... Ik heb bij NEO Finance een klein account geopend waarop ik maximaal 500 mocht storten. Ik was eigenwijs of heb niet goed gelezen en heb er meer geld op gestort.
Nu is NEO Finance bij wet verplicht om mij om nadere uitgebreide identificatie te vragen en dat weiger ik. Nu hebben ze een probleem, want ik ga nu overal schrijven hoe slecht ze zijn...

Dat is in feite, vrij vertaald, wat er staat.

Dit ligt niet aan NEO Finance. Die mogen niets zonder dat de identiteit op een bepaalde manier vastgesteld is. Dat de klant dus weigert zich te identificeren op de manier die wettelijk is voorgeschreven, is het probleem van de klant.
Die kan eigenwijs zijn en zal dan heel lang moeten wachten.

De klant kan het beste zichzelf even uitgebreid identificeren. Kost 5 minuten werk. Of hij kan de toezichthouder vragen om NEO Finance de ruimte te geven hem zijn geld terug te geven. Dat zal een paar brieven gaan kosten met onbekende succeskans.
NEO Finance mag het geld nu simpelweg niet terugstorten. De klant kan hoog en laag springen, maar de fout ligt bij de klant.

Mijn advies aan iedereen: Lees goed wat de voorwaarden zijn, of laat ze je uitleggen bij een bijeenkomst. Het feit dat je tot 500 euro een klein account kan openen, is geen geheim. Het staat helder aangegeven. De financiële autoriteiten zijn streng en NEO Finance mag de regels niet rekken omdat klanten fouten maken.
Kom je boven de 500, dan MOET je uitgebreid identificeren (Zie video). Zo veel moeite kost dat niet, dus waarom al die stennis maken?Er zijn nog geen beoordelingen.
0
0
0
0
0
Terug naar de inhoud