Twee gradaties bij inschrijving

Een degelijk
en veilig
rendement
een degelijk en veilig rendement
Een degelijk
en veilig
rendement
Ga naar de inhoud

Twee gradaties bij inschrijving

p2pfinance
Gepubliceerd door Tom Lassing in Inschrijven · zondag 15 dec 2019
Tags: inschrijvenfotoovermaken
Het inschrijven bij welke bank of financiële instelling is nergens ter wereld een pretje, maar Neo Finance probeert het u wel zo makkelijk mogelijk te maken door het bieden van twee mogelijkheden.

Simpele identificatie
Voor het uitlenen van bedragen van in totaal tot 500 EUR volstaat een  simpele identificatie. U kunt hiervoor simpelweg een geldig paspoort of  ID-kaart (geen rijbewijs) uploaden via de website van NEO Finance. Op de kopie mogen geen gegevens onleesbaar  gemaakt worden. Wel kunt u een tekst toevoegen op de kopie, bijvoorbeeld: Copy for NEO Finance. Doorgaans wordt het account binnen een uur na het uploaden geactiveerd, ook buiten kantoortijden.

Uitgebreide identificatie
Wilt u grotere bedragen investeren via het platform? Dan is NEO  Finance wettelijk verplicht te controleren of u de persoon bent die op  het ID-bewijs staat. Dit kan via een online tool, waarbij u met de  camera van uw telefoon of laptop uzelf kunt identificeren.  Eerst maakt u een foto van uzelf, daarna van uw ID-bewijs (paspoort of  ID-kaart, geen rijbewijs!). Na het doorlopen van de stappen worden de  foto's gecontroleerd (doorgaans binnen een uur). Het is mogelijk om de  stappen nogmaals te doorlopen, maar dit is alleen  nodig als u een bericht ontvangt dat u foto's zijn afgekeurd. Bij het  afkeuren van foto's is er meestal sprake van onleesbare teksten. Mocht  het na een tweede keer nog niet lukken dan kunt u het beste contact  opnemen met de helpdesk via de chat of via de Nederlandse  Country Manager Mark Leenards via  mark@neofinance.com.P2P Finance
WEBSITE
Home
Auto Invest
Rendement
Cursus
Over Ons
Contact
CONTACT
P2P Finance / Pro Gain B.V.
Sint Oedenrodeseweg 41
5681 PH BEST, Nederland
KvK-nummer: 17254080

CONTACT
P2P Finance / Pro Gain B.V.
Sint Oedenrodeseweg 41
5681 PH BEST, Nederland
KvK-nummer: 17254080
Terug naar de inhoud