Aandeelhouder Neo Finance - Actuele artikelen over p2p crowdfunding - p2pfinance

Een degelijk
en veilig
rendement
een degelijk en veilig rendement
Een degelijk
en veilig
rendement
Ga naar de inhoud

Aandeelhouder Neo Finance

p2pfinance
Gepubliceerd door in Overig ·
Tags: aandeelhouderneofinancedirectie
Mogelijk wist u het al, maar Neo Finance is een beursgenoteerde onderneming. Het is genoteerd op de beurs van Vilnius in Litouwen. Het bedrijf is nu ruim zes jaar oud en net als zo veel andere startende bedrijven heeft het de eerste jaren geen winst gemaakt. Die situatie is nog altijd niet veranderd, maar de cijfers worden wel beter.
De koers echter, is een ander verhaal.
Die is alleen maar aan het dalen geweest. Een dieptepunt werd deze zomer bereikt op een koers van 2,50 euro per aandeel. De weerstand die te overwinnen is, ligt rond de 2,70. Ik heb op die koers gisteren mijn eerste aandelen gekocht.
Waarom?
1. Allereerst omdat ik dat leuk vind. Het is geen grote positie, maar nu ben ik wel, hoe klein dan ook, mede-eigenaar van het bedrijf.
2. Het bedrijf is in beweging. Dat kan goed, maar kan ook slecht zijn. De resultaten worden beter, maar de directie heeft recent enkele opmerkelijke strategische beslissingen genomen die ook een impact op de koers kunnen hebben. Ik kan nu nog niet inschatten of het een positieve of negatieve impact op de koers zal worden.

Als aandeelhouder kan ik me nu ook tot de directie richten. Ik wil mijn status als aandeelhouder dus ook gaan gebruiken voor nog weer een kanaal richting de directie.

Ik heb overigens al wel mijn kanalen tot de directie. Als hun grootste klantaanbrenger heb ik al wel een stem. Op 27 oktober ga ik de CEO in een webinar interviewen. Als beursgenoteerde onderneming mag hij maar niet zomaar iets nieuws zeggen, maar het is wel goed als hij het nieuwe Neo Finance beleid ook aan Belgische en Nederlandse klanten uitlegt.
Het is daar belangrijk genoeg voor, want de veranderingen pakken tot nu toe niet gunstig voor ons uit. Daar wil ik wel wat vragen over stellen.
Het is 27 okt om 20:00 uur.Terug naar de inhoud