Nieuwe mijlpaal voor neo Finance - Actuele artikelen over p2p crowdfunding - p2pfinance

Een degelijk
en veilig
rendement
een degelijk en veilig rendement
Een degelijk
en veilig
rendement
Ga naar de inhoud

Nieuwe mijlpaal voor neo Finance

p2pfinance
Gepubliceerd door in Systeem ·
Tags: webinarfinomarkrente
Dit jaar doorbrak het beursgenoteerde peer-to-peer leenplatform NEO Finance de magische grens van 100 miljoen euro aan verstrekte leningen.
Met de introductie van nieuwe leningcategorie├źn (A+ en C-) en bedrijfsleningen via het platform van Finomark hopen wij deze snelle groei in de komende jaren voort te zetten. Graag informeren we u in deze nieuwsbrief over de mogelijkheden voor Nederlandse en Belgische klanten om nader kennis te maken met NEO Finance en presenteren we een interessante investeringsmogelijkheid met een vaste rente inclusief onderpand.

WEBINAR
Graag nodigen we u uit voor het gratis Nederlandstalige webinar op 8 september a.s. om 20:30 uur i.s.m. Beursbox. Tijdens dit webinar vertellen we u meer over de laatste ontwikkelingen rondom de platformen NEO Finance en Finomark, alsmede de belangrijke verschillen. Uiteraard krijgt u ook de gelegenheid om al uw vragen te stellen.


7,5% VASTE RENTE
Heeft u interesse in het verstrekken van een lening tegen een vaste rente tot 7,5% per jaar, met volledige garanties van NEO Finance en onderpand (bedrijfsleningen) van maar liefst 125% van de investering? Neem dan contact op met Mark Leenards via mark@neofinance.com voor meer informatie.Terug naar de inhoud