Meer dan 13.000 investeerders - Actuele artikelen over p2p crowdfunding - p2pfinance

passief inkomen vanuit rente
Ga naar de inhoud

Meer dan 13.000 investeerders

p2pfinance
Gepubliceerd door in Systeem ·
Tags: neofinanceinvesteerdersaanbiedingkwaliteit
Neo Finance heeft een nieuwe mijlpaal gehaald. Ze hebben nu meer dan 13.000 investeerders die geld in leningen hebben uitstaan.
Een mooi aantal en aan de andere kant... slechts 13.000...
Immers, voor een aanbieding die zo'n kwaliteit heeft, is het bijna ontluisterend dat we pas 13.000 personen deze aanbieding ontdekt hebben. Die 13.000 investeerders hebben ondertussen samen al meer dan 70 miljoen aan leningen verstrekt. Daar is al veel van afgelost, maar 70 miljoen is al wel een mooi getal.
Afgelopen maand werd meer dan 2 miljoen aan leningen verstrekt.
Deze week is Neo Finance ook begonnen met het bieden van een 100% kapitaal garantie op nieuwe A+ leningen. Dit zijn de meest veilige leningen die ze bieden en vandaar dat ze hierop graag een 100% kapitaal garantie bieden. Het enige dat je op deze leningen dan nog kan verliezen is het gebrek aan rendement. Als namelijk zo'n lening verkeerd loopt, dan ben je 120 dagen rente kwijt. Neo Finance doet je een aanbod en je bepaalt zelf wat of je dan wilt.
Je kan je geld terugkrijgen, of je wacht tot de zaak eventueel via de rechter en deurwaarder is afgerond. Bij dat laatste neem je dan het risico dat je niet alles meer terugkrijgt. Gaat echter die lener wel betalen, dan krijg je wél ook de achterstallige rente terug. Ik begrijp dus wel waarom Neo Finance deze garantie nu biedt.
Interesse in het via crowdfunding verstrekken van leningen? Kijk dan eerst op deze site.


Terug naar de inhoud