Verstrek leningen via een geautomatiseerde opzet - p2pfinance

passief inkomen vanuit rente
Ga naar de inhoud

Verstrek leningen via een geautomatiseerde opzet


Automatisch handelen / Auto Invest

De mooiste toepassing binnen het P2P platform is in mijn ogen de mogelijkheid om een automatische instap in leningen te realiseren.
Wat houdt dat in?
- U kan via een simpele beslisboom opzet in uw persoonlijke account aangeven wat voor soort leningen u automatisch wilt verstrekken. Dit houdt in dat u kunt aangeven voor hoeveel u per lening maximaal wilt meedoen (Tussen 10 en 500 euro per lening) maar ook aan wat voor personen u deze leningen wilt verstrekken. Hoe oud mag die persoon zijn, welk inkomen moet deze hebben, moet er onderpand aanwezig zijn? U kan dat en veel meer allemaal instellen.

Daarmee kunt u dus perfect aangeven welke risico's u wilt lopen EN... het systeem zelf doet vervolgens al het uitzoekwerk voor u. U bent nooit te laat om mee te doen aan een interessante lening. U hoeft na het instellen van de automaat niets meer te doen.
Dit is letterlijk slapend rijk worden!

Ik heb persoonlijk in de eerste twee maanden niet anders dan via deze automaat gehandeld. Heel bewust omdat ik over de automaat goed had nagedacht. Als ik zelf in het systeem leningen ga uitzoeken, dan zou ik wel eens belangrijke punten kunnen vergeten en daarmee onbewust veel te veel risico nemen. Dat voorkom ik door het instellen van de automaat.
U kan daarbij verschillende Auto Invest lijsten in uw account ingeven. Deze Auto Invest zorgt er ook voor dat ik er totaal geen tijd mee kwijt ben. Alles loopt automatisch.

Ik heb nu zelf twee automaten lopen. Een midden risico lijst en een hoge risico lijst. Ik laat die twee tegelijk lopen en ga dan na verloop kijken welke onder de streep netto meer rendement aan het opleveren is.

Terug naar de inhoud