Hoe een account bij Neo Finance te openen - p2pfinance

passief inkomen vanuit rente
Ga naar de inhoud

Hoe een account bij Neo Finance te openen


Hulp bij inschrijving

De inschrijving in het account is vrij simpel, maar soms vergis je je als aanmelder. Ook kan een geuploade foto van onvoldoende kwaliteit roet in het eten gooien en het aanmeldingsproces verstoren.
We hebben ter verduidelijking een filmpje gemaakt met uitleg. Als u hier inschrijft, dan sturen we u dat filmpje even toe. Het kan u nét even helpen bij uw inschrijving.

Enkele punten waar u zeker op moet letten:
De landcode voor Nederland is 0031 of +31
De landcode voor België is 0032 of +32
Standaard staat in het systeem 0037 of +37 ingevuld, dus u MOET dat even aanpassen en goed invullen. Dit is de meest gemaakte fout gebleken! Daarna moet u GEEN nul plaatsen! Uw telefoonnummer is dus zoiets als dit: +31622233300

Waar het bij mij mis ging, was de kwaliteit van de foto. Ik vond de foto mooi en goed genoeg, maar bij Neo Finance dachten ze daar anders over. Ze hebben bepaalde eisen en hun kwaliteitseisen gelden. Uiteindelijk is het goed gekomen.

U krijgt na inschrijving uw eigen IBAN rekeningnummer waarnaar u uw eerste overboeking kunt overmaken. Schrijf daarom dus nu direct even in!
Wees even slim en maak eerst 50 euro over. Neo Finance vult dat met 20 euro bonus aan tot 70 euro.
Stel nu uw account in en maak even een Auto Invest lijst aan en verstrek automatisch 7 leningen van 10 euro per stuk.
U weet nu hoe het werkt. U ziet dat het systeem perfect werkt en u ziet nu ook dat dit bedrijf te vertrouwen is.
Heeft u vragen, neemt u dan op dat moment even contact op met de vertegenwoordiger van Neo Finance in Nederland/België, dhr Mark Leenards. (mark@neofinance.com)

Overtuigd?
Maak dan pas echt groot geld over en pas de Auto Invest aan op basis van uw nieuwe inleg.
Ik maakte 5.000 euro over om tenminste 200 leningen te verstrekken. Als dat geld is ingezet, ga ik maandelijks een bedrag overmaken zodat ik leningen kan blijven verstrekken en dus ook steeds meer rendement ga maken.
Met 5.000 euro kunt u 200 leningen van 25 euro per stuk verstrekken zodat de gewenste brede verdeling over 200 leningen gerealiseerd kan worden. Ik gebruik zelf geen verzekering, maar wil wel een verdeling over tenminste 200 leningen actief hebben.

Heeft u een rekening geopend, of overweegt u dat, dan raad ik u aan ook in te schrijven op een maillijst die ik opgezet heb. Via die maillijst kan ik tips doorgeven, maar kan ik u ook wijzen op instellingen die u mogelijk nét iets meer rendement gaan opleveren.
Die tips komen ook wel op deze website, maar wanneer denkt u er aan om deze website ooit nog weer eens te bezoeken?
Het is dus raadzaam om even op de gratis maillijst in te schrijven. Dat kan hier. We hebben ook een groeiend aantal video's die we online zetten!
Terug naar de inhoud